Menu

Borup Fodbold og HB Køge Pigefodbold etablerer fælles dameseniorhold!

image
16. november 2016 kl. 22:43

I bestræbelserne på at styrke pige- og damefodbolden i Køge Kommune, har Borup Fodbold og HB Køge Pigefodbold besluttet sig for at samarbejde omkring etablering af et fælles seniorhold.

”I Borup har vi en gruppe tidligere spillere, som har givet udtryk for, at de gerne vil i gang med at spille fodbold igen, og i forlængelse af vores samarbejde omkring af ungdomsfodbold i HB Køge Pigefodbold, var det naturligt for os at tage en snak omkring etablering af en fælles seniorafdeling”, fortæller formanden for Borup Fodbold, Lars Fogde. I HB Køge Pigefodbold er man glad for henvendelsen: ”Vi er i gang med at opbygge et seniorsetup, således at vores ungdomsspillere har noget at se frem til – og vi ser frem til at samarbejde med Borup omkring etablering af et spændende og stabilt seniormiljø, som stille og roligt kan spille sig op gennem rækkerne” fortæller Jeanette de Fries, som er senioransvarlig i HB Køge Pigefodbold.

Staben omkring holdet vil være Frank Åberg fra Borup og Bjarne Rahbek og Allan Svendsen fra HB Køge Pigefodbold. Holdet træner mandag kl. 19.30 – 21.00 i Herfølge og onsdag kl. 19.30-21.00 i Borup. Henover vinteren vil holdet spille med i såvel DBU`s Vinter- som futsal-turnering – og når græsset bliver grønt igen, spiller holdet med i serie 1.

Der er informationsmøde om det nye samarbejde onsdag den 23. november kl. 18.30 hos Borup Fodbold, Hovedgaden 65, Borup, og derefter træning fra 19.30 – 21.00. Nye spillere er meget velkomne til møde og træne med!

Hvis du er interesseret i høre mere, så kontakt Frank Åberg på 31971923 eller Jeanette de Fries på 23704417.

Du kan også læse mere om HB Køge Pigefodbold og seniorholdet på www.hbkoegepigefodbold.dk

Luk