Menu

Fodboldens dag - i fodboldens tegn!

image
23. august 2016 kl. 17:56

 Fodboldens dag – i fodboldens tegn!

Lørdag d. 13 august afholdte Borup Fodbold ”Fodboldens dag”, med konkurrencer, landstrænere, hjemme sejr og massere af god stemning!

Kl. 8 lørdag morgen mødte ca. 30 frivillige, trænere og ledere op i Pejsestuen til fælles morgenmad.
Grunden til det store og tidlige fremmøde af klubbens ildsjæle var afholdelsen af Borups Fodbold første udgave af ”Fodboldens Dag”- en dag hvor alle klubbens medlemmer var inviteret til en dag i fodboldens tegn, med konkurrencer, tidl. landstrænere, hold foto, og selvfølgelig FODBOLD!

Ved banerne var det alle de fremmødte muligt at dyste i 5 forskellige discipliner med bold gennem hele dagen. Her skulle der findes en ”Klub mester” indenfor hver disciplin i aldersgrupperne:

  • Kids: U6-U9
  • Junior: U10-U14
  • Senior: U15 +


Resultater af dagens bold discipliner

Overlægger

Kids: Kasper Rahbæk Pedersen U9

Junior: Jeppe U10

Senior: Allan Wohlgemuth, Træner

 

Forhindringsbanen

Kids: Sebastian G: 37,67 sek.

Junior: Oskar Lohse:28,21 sek

Senior: Ingen vinder

 

Hårdeste skud

Kids:Noah Elmbirk, 58 km/t.

Junior:Oskar Lohse, 93 km/t

Senior: Allan W, 104 km/t

 

Præsions skud

Kids: Christopher TownsendU7, 1 point lodtrækning

Junior: Rasmus Kaas, U14 3 point lodtrækning

Senior: Ingen vinder                                 

 

Vindere i discipliner bedes kontakte formand@borupfodbold.dk,

Oplys trøje størrelse samt kontakt informationen.

**med beklagelse må vi meddele, at der ingen vinder kåres i år i disciplinen ”Fodbold Golf”, da banens udformning ikke gjorde dette muligt

 

Fodbold på alle niveauer

I løbet af dagen skulle der komme flere besøgende til Borup Stadion, blandt dem var den tidligere Malawiske landstræner Eddie Ngonamo, hvilket klubbens U16 piger skulle komme til at drage fordel af.

Kl. 10, efter en kort præsentation for de fremmødte af klubbens formand Lars Fogde, påbegyndte Eddie sit 2 timers træningspas med holdets U 16 pige hold, med muligheder for alle de fremmødte til at overvære træning styret af en træner på internationalt niveau.

-Og det var ikke slut med besøg fra aktører på den højere del af fodboldens hylder.

Kl. 12.30 kom der besøg fra klubbens netværksklub HB Køge, og deres 1. Divisionshold, spillerne Sadik Krdzic & Ahmed Hassan.

De 2 HB Køge spillere skulle selvfølgelig vise lidt af evnerne med en bold og akkompagneret af klubben U10 Drenge kom de gennem dagens 5 discipliner.

Udover dagens 5 discipliner kunne dagens fremmødte også morer sig ved at tage en tur på hoppeborg, eller forsøge sig med en omgang menneskelig bordfodbold, til stor morskab for de fremmødte.

Løbende gennem dagen fik de fremmødte hold deres første mulighed for at se det nye spilletøj fra Diadora. Dette gav selvfølgeligt anledning til at få taget sæsonens holdbillede, hvilket de forskellige hold fik taget løbende gennem dagen af en professionel fotograf.

Dagens afslutning skulle stå ved en sæsonpræmiere for klubbens senior hold i Serie 3, hvor dagens modstander var Sorø-Freja. Dette skulle ikke vise sig som nogen større udfordring for klubbens bedste placeret senior hold, der sendte Sorø-Freja hjem med et nederlag på hele 6-1.
Sejren var aldrig rigtig i fare for hjemmeholdet, og tilskuerne blev da også forkælet i 2 halvleg med et flot frispark mål af Borup Jonathan Lund Andersen.

På vegne af Borups Fodbolds bestyrelses samt klubbens trænere, ledere og frivillige skal der lyde en stor tak til alle de fremmødte til ”Fodboldens dag” - En dag i Fodboldens tegn!

Luk