Menu

U16 suveræne Sjællandsmester

image
20. juni 2017 kl. 13:47

Lørdag d.17/6 tog U16 til SM i Ølstykke, semifinalen skulle spilles kl.10.30 mod Frederiksværk. Allerede i kampens begyndelse kunne man se det var en god modstander vi var oppe i mod, men de ikke spillet sig til de helt store chancer, forsvaret med Sara M i spidsen fik afværget det hele inden det blev rigtigt farligt. Og stik mod spillets fordeling fik vi scoret på kontra ved Sima og ikke mange minutter efter gjorde hun det også til 2-0 og nu steg troen på hele bænken og hos vores trofaste tilskuer. 2 halvleg var et pres mod vores mål, dog blev det kun til at par løse chancer, som Åberg tog sig sikkert af. Så da dommeren fløjtede af var finale pladsen hjemme, en flot fight fra pigerne side, lige som en semifinale skal være.

I finalen ventede TGB fra Falster, de havde flot vundet over Roskilde Pigefodbold i deres semifinale, så vi regnede med endnu en hård fight skulle gennemføres, MEN det fik pigerne gjort til skamme, de udspillede deres modstander på kryds og tværs, det ene flotte angreb efter det andet skyllede ned mod TGB’s mål, så da dommeren fløjtede af stod det 6-0 på måltavlen, og det måske endda et par mål for lidt.

Så pigerne blev efterfølgende hyldet som suveræne Sjællandsmester efter en sæson hvor de er gået ubesejret og kun en enkelte uafgjort blev det til.